Crumble met physalis

Een crumble is makkelijk en snel klaar.

Crumble met physalis
Stemmen: 1
Score: 1
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Crumble met physalis
Stemmen: 1
Score: 1
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4porties 15minuten 30minuten
Porties Prep Tijd
4porties 15minuten
Kook Tijd
30minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Maak een crumble van de bloem, boter en suiker.
  2. Snijd de mango en kaki in blokjes en besprenkel met de mango-azijn. Verdeel dit mengsel over je potjes.
  3. Verdeel de physalis nu over je potjes en bedek met een laag crumble.
  4. Bak gedurende 30 minuten in een op 190°C voorverwarmde oven.
Notities

Dit recept werd gedeeld door https://onaponakookt.wordpress.com

Deel dit Recept

Geef een reactie