Dronken beenham met mosterd

Beenham is heerlijk, je kunt hem op ontelbare manieren bereiden. Één versie is mij altijd bijgebleven.

Dronken beenham met mosterd
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Dronken beenham met mosterd
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4porties 10minuten 40minuten
Porties Prep Tijd
4porties 10minuten
Kook Tijd
40minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Haal de beenham ruim een half uur van te voren uit de koelkast om hem op kamertemperatuur te laten komen.
  2. Pak een ovenschaal die in de Airfryer past en maak hier de marinade in.
  3. Meng voor de marinade de whisky, honing en mosterd.
  4. Leg de beenham in de ovenschaal en wentel hem goed door de marinade.
  5. Verwarm de Airfryer voor op 160 graden en bak de beenham 15 minuten.
  6. Voeg wederom een flinke scheut whisky toe en wentel nogmaals door de marinade.
  7. Bak de beenham in 25 minuten gaar op 160 graden.
Notities

Recept door Martin Senders ( The Philips Chef )

Deel dit Recept

Geef een reactie