Fins roggebrood

Brood in de af? Dat kan perfect!!

Fins roggebrood
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Fins roggebrood
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
3porties 30minuten 35minuten
Porties Prep Tijd
3porties 30minuten
Kook Tijd
35minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Kneed de ingrediënten tot een mooi stevig deeg.
  2. Na het kneden, het deeg in 4 stukken verdelen en opbollen.
  3. Dertig minuten laten rusten en de deegstukken platduwen tot ze zo ongeveer 3 cm dik zijn en een diameter hebben van 20 – 25 cm.
  4. In het midden een gat in het deeg maken.
  5. Twee uur laten rijzen en afbakken op de grillpan bij 160°C gedurende ongeveer 35 minuten.
Notities

Recept door Martin Senders ( The Philips Chef )

Deel dit Recept

Geef een reactie