Fish & chips ‘kokosstyle’ met auberginefrietjes

Kokos in de hoofdrol! Nog een lekker snackje die je zeker kan serveren bij de apero of als tussendoortje!

Fish & chips 'kokosstyle' met auberginefrietjes
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Fish & chips 'kokosstyle' met auberginefrietjes
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4personen 15minuten 30minuten
Porties Prep Tijd
4personen 15minuten
Kook Tijd
30minuten
Ingrediënten
Porties: personen
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Spoel de aubergines, snij ze in frie- ten. Meng ze met 1 eetle- pel kokosolie. Kruid met knoflookpoeder, peper en zout. Rooster 20 à 25 minuten in de oven tot ze mooi goudbruin zijn.
  2. Mix voor de kokosma- yonaise het ei, de eidooi- er, de mosterd en het citroensap. Voeg er de kokosolie aan toe. Kruid met peper en zout. Zet in de koelkast tot gebruik.
  3. Dep de vis droog. Meng de kokosbloem en -schilfers in een kom. Kruid met knoflookpoe- der, peper en zout. Neem 2 diepe borden, vul het eerste met kokosmelk en het tweede met de droge kokosmengeling. Wentel de vis eerst door de melk en dan door de droge kokosmix.
  4. Verwarm 2 eetlepels kokosolie in een pan met antiaanbaklaag. Bak de vis 2 à 3 minuten aan elke kant. Serveer met de auberginefrietjes en de kokosmayonaise. Werk af met geroosterde kokos en chilivlokken.
Notities

bron Libelle

Deel dit Recept

Geef een reactie