Franceline aardappelschotel met tijm

De Franceline aardappel beter gekend als de roodkleurige Charlotte. is heel vastkokend en heeft een uitmuntende smaak zeker in kombinatie met tijm en rozemarijn.

Franceline aardappelschotel met tijm
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Franceline aardappelschotel met tijm
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
5porties 25minuten 10minuten
Porties Prep Tijd
5porties 25minuten
Kook Tijd
10minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Snij de aardappels in zeer dunne plakkjes maar hou de aardappel in de vorm van een aardappel.
  2. Snij de tijm zeer fijn en meng deze met de olijfolie en de geperste tenen knoflook.
  3. Leg de aardappels mooi in trapjes in een lage bakvorm.
  4. Ik gebruik hier een ingevette vlaaipan voor.
  5. Strijk met een kwastje de olie met de kruiden over de aardappels en bestrooi deze met ruim peper en himalaya zout.
  6. Bak hem in je Airfryer 10 min 180 graden.
Deel dit Recept

1 reactie

Geef een reactie