Frittata van butternut – spruiten en parmezaan

Deze spruiten smaken heerlijk in combinatie met het zoete van de pompoen.

Frittata van butternut - spruiten en parmezaan
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Frittata van butternut - spruiten en parmezaan
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4porties 30minuten 40minuten
Porties Prep Tijd
4porties 30minuten
Kook Tijd
40minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 90 graden.
  2. klop in een kom de eieren , eiwitten , zout en peper en zet even opzij.
  3. Verhit olijfolie in een ovenbestendige pan en voeg er de spruiten , champignons , buttertnutblokjes , sjalot , rozemarijn en wat zout erbij en stoof deze onder voortdurend roeren voor een 10 tal minuten. doe er de look bij en stoof nog voor een minuut aan.
  4. Zorg dat de groenten evenredig verdeeld zijn in de pan en giet er dan het eimengsel over. Schud lichtjes met de pan zodat het mengsel zich goed verspreid op en onder de groenten.
  5. Verdeel de geitenkaas en parmezaan over alles en kook op middelmatig vuur voor een 3tal minuten.
  6. Zet de pan in de oven voor ongeveer 10 minuten tot de frittata helemaal klaar is en gestold.
  7. Laat een 5tal minuten afkoel en verwijder de frittata uit de pan door eerst met een mes de rand los te snijden en met behulp van een bord over de pan om te keren.
  8. Smakelijk
Deel dit Recept

Geef een reactie