Gamba’s “Pil Pil” met zoete aardappel

Zomer op tafel, wat heerlijk! De lekkere pittige gamba’s smaken heerlijk met het zoete van de aardappels en honing.

Gamba's "Pil Pil" met zoete aardappel
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Gamba's "Pil Pil" met zoete aardappel
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd Passieve Tijd
4porties 20minuten 20minuten 2uur
Porties Prep Tijd
4porties 20minuten
Kook Tijd Passieve Tijd
20minuten 2uur
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Maak de gamba's schoon en ontdoe ze van het darmkanaal.
  2. Snijd de knoflook en rode peper fijn en snipper de sjalot.
  3. Meng de knoflook, rode peper, ui, olijfolie met het paprikapoeder tot een marinade en laat de gamba's twee uur marineren.
  4. Snijd de zoete aardappel in plakjes en meng ze met de olie, fijngesneden rozemarijn en de honing.
  5. Bak de aardappels 15 minuten op 180 graden in de Airfryer.
  6. Rijg ondertussen de garnalen op de stengels citroengras.
  7. Zet de temperatuur op 200 graden en voeg de gamba spiesjes toe.
  8. Bak deze 5 minuten mee.
  9. Serveer met limoenpartjes.
Notities

Recept door Martin Senders ( The Philips Chef )

Deel dit Recept

Geef een reactie