Gazpacho van watermeloen met geitenkaas

Zomers warm: Gazpacho van watermeloen met geitenkaas, heerlijk soepje

Gazpacho van watermeloen met geitenkaas
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Gazpacho van watermeloen met geitenkaas
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4porties 25minuten 5minuten
Porties Prep Tijd
4porties 25minuten
Kook Tijd
5minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Snij de watermeloen en de geschilde komkommer in stukken.
  2. Doe eerst de watermeloen in de blender en doe er vervolgens de rest van de watermeloen en komkommer bij.
  3. Blend alles fijn.
  4. Snij de geschilde selderstengels in reepjes en voeg die ook bij de gazpacho.
  5. Doe er 3 eetlepels olijfolie, het sap van een halve citroen, peper en zout, 1 eetlepel worcestersaus en een streepje harissa bij. Blend alles nog eens goed door.
  6. Doe een scheutje olijfolie in de pan.
  7. Snij het brood met een broodmes in brede sneden.
  8. Verwijder de korsten zodat je mooie, grote stukken overhoudt en leg ze in de pan.
  9. Snij de geitenkaas en tomaten in fijne sneetjes.
  10. Geef de tomaten een kleine insnijding en plooi ze open.
  11. Dresseer nu de sneetjes geitenkaas en tomaten op een bord.
  12. Werk af met gedroogde abrikozen, cashewnoten en de verse kruiden.
  13. Serveer de gazpacho erlangs.
Notities

Recept door  Sofie Dumont

Deel dit Recept

Geef een reactie