Gebakken bloemkool met kikkererwten

Gebakken bloemkool met kikkererwten, Deze salade van bloemkool, kikkererwten en mosterddressing werd een instant klassieker . Eenvoudig, snel, gezond en bovenal zeer lekker. De perfecte side dish!

Gebakken bloemkool met kikkererwten
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Gebakken bloemkool met kikkererwten
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4porties 10minuten 45minuten
Porties Prep Tijd
4porties 10minuten
Kook Tijd
45minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.
  2. Doe de kikkererwten en bloemkool in een ovenschotel met 2 eetlepels olijfolie en een snuf zout.
  3. Bak ongeveer 45 minuten, roer nu en dan om tot alles mooi bruin is en de bloemkool gaar.
  4. Meng de mosterd, wittewijnazijn en 2 eetlepels olijfolie door elkaar en kruid af met peper en zout. Hussel de mosterddressing en de peterselie door de nog warme groenten.
  5. En smullen maar.
Notities

bron thomas filet pure

Deel dit Recept

Geef een reactie