Gegrilde asperges & Halloumi met couscoussalade

Van deze kleurrijke couscoussalade geserveerd met gegrilde asperges, halloumi (geitenkaas) en smeuïge mayonaise  word je blij . Probeer het eens!

Gegrilde asperges & Halloumi met couscoussalade
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Gegrilde asperges & Halloumi met couscoussalade
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4personen 5minuten 25minuten
Porties Prep Tijd
4personen 5minuten
Kook Tijd
25minuten
Ingrediënten
Porties: personen
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. Was en schil de asperges en snijd de uiteinden eraf. Hak de peterselie en de groene uien fijn en snijd de tomaten in vieren.
  2. Snijd de halloumi (geitenkaas) in 4 stukken. Pers het sap uit de citroen. Breng water aan de kook.
  3. Giet het over de couscous in een kom. Zet er een deksel op en laat 10 minuten staan tot de couscous luchtig is.
  4. Laat een beetje afkoelen en meng er 2 eetlepels olie door.
  5. Smeer de rest van de olie met een kwastje op de asperges. Voorverwarm de grill of gebruik een bakpan.
  6. Gril de asperges op de hete grill of bak gedurende 5 minuten; draai ze af en toe eens om.
  7. Voeg de halloumi (geitenkaas) toe aan de grill en blijf grillen en omdraaien tot de asperges en de kaas goudbruin zijn. Breng op smaak met peper.
  8. Voeg de fijngehakte peterselie en groene uien en het citroensap toe aan de couscous en meng de tomaten er voorzichtig door.
  9. Serveer de couscoussalade met asperges en halloumi (geitenkaas) overgoten met een lepeltje vloeibare mayo.
  10. IP: Voeg kappertjes en olijven toe aan de couscoussalade en eventueel verse tuinkruiden zout is niet nodig daar de halloumi zoutig is, peper kan wel eventueel
Notities

bron lekker van bij ons

Deel dit Recept

Geef een reactie