Gegrilde inktvis met komkommmersalsa

Zalig als voorgerecht of als volwaardige lunch!

Gegrilde inktvis met komkommmersalsa
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Gegrilde inktvis met komkommmersalsa
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4pers 20minuten 5minuten
Porties Prep Tijd
4pers 20minuten
Kook Tijd
5minuten
Ingrediënten
Porties: pers
Ingrediënten
Porties: pers
Instructies
  1. Dep de inktvis droog met keukenpapier, doe er een beetje avocado-olie bij en schep goed om. Bak de inktvis in de grillpan of op de barbecue tot hij mooi bruin en gaar is. Kruid met peper en zout.
  2. Schil de komkommer, verwijder de zaadjes en snij ‘m in heel kleine blokjes. Hak het pepertje fijn (zonder de zaadjes). Schil de gember en hak fijn. Meng alle ingrediënten door elkaar en doe er de gehakte kruiden, de agavesiroop, vissaus, koolzaadolie en het limoensap bij.
  3. Lepel het komkommermengsel over de gegrilde inktvis en serveer meteen, eventueel met wat partjes limoen erbij.
Notities

bron libelle

Deel dit Recept

Geef een reactie