Gegrilde inktvis met rucola

Een heerlijke zomers getinte salade. En heel snel klaar!

Gegrilde inktvis met rucola
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Gegrilde inktvis met rucola
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4pers 10minuten 5minuten
Porties Prep Tijd
4pers 10minuten
Kook Tijd
5minuten
Ingrediënten
Porties: pers
Ingrediënten
Porties: pers
Instructies
  1. Spoel en droog de inktvisringen. Bestrijk ze met olijfolie. Kruid met peper en zout.
  2. Vermeng de room met het limoensap en de wijnazijn. Klop er 3 eetlepels olijfolie door. Voeg er de gehakte peterselie aan toe. Kruid met peper uit de molen en zout.
  3. Spoel en droog de rucola. Verdeel de sla over de borden. Lepel er de dressing bij.
  4. Boen de limoen schoon met warm water. Snij hem in kwartjes.
  5. Rooster de inktvisringen 3 tot 4 minuten in de grillpan of op de tafelgrill. Verdeel ze over de rucola. Werk af met de limoen.
Notities

bron libelle

Deel dit Recept

Geef een reactie