Heerlijk bij de apero!
Porties | Prep Tijd | Kook Tijd | Passieve Tijd |
4porties | 10minuten | 20minuten | 20minuten |
Porties | Prep Tijd |
4porties | 10minuten |
Kook Tijd | Passieve Tijd |
20minuten | 20minuten |
- 1 kg mossel
- 1 ui grofgesneden
- 1 teen knoflook
- 1 glas witte wijn droge
- 200 gram kruidenboter
- 100 gram Paneermeel
- zwarte peper
Ingrediënten
Porties: porties
|
- Spoel en kuis de mosselen grondig.
- Breng ze aan de kook met de ui, het teentje look (gekneusd), de witte wijn en wat peper.
- Gaar de mosselen tot ze open beginnen te gaan en laat even afkoelen.
- Open de mosselen en schik de helften met mossel op een braadslee.
- Leg op elke mossel een fijn schepje kruidenboter en een snuifje paneermeel. Overdrijf niet.
- Schuif de mosselen onder een hete grill en laat een tiental minuten grillen tot de kruidenboter gesmolten is.
- Op de BBQ eveneens in de braadpan even laten warm komen, Smakelijk!
Recept door recepten.be