gegrilde zalm teriyaki in een ananas

Wat je zeker een keer moet proberen deze warme dagen is dit gerecht uit het land Costa Rica.

gegrilde zalm teriyaki in een ananas
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
gegrilde zalm teriyaki in een ananas
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd Passieve Tijd
4porties 15minuten 20minuten 1uur
Porties Prep Tijd
4porties 15minuten
Kook Tijd Passieve Tijd
20minuten 1uur
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Snij de schil van de ananas en maak van het restant vruchtvlees een lekkere ananasdrank.
  2. Snij de schil van de ananas zoals op de foto in plakken die dezelfde breedte hebben als de zalm.
  3. Maak een marinade van de teriyaki,soya,olie en het sap van 1 citroen en laat de zalm hier minimaal 1 uur in marineren.
  4. Leg nu de zalm op de schil en bind deze met een tweede plak dicht met wat keukentouw tot een pakket.
  5. Bak de zalm in je Airfryer 20 minuten 180 graden.
  6. Snij tussendoor een lekkere salade en bind de overgebleven saus bij met wat arrownoot in een pan tot een mooie dikke saus.
  7. Wanneer de zalm klaar is dien hem op en glaceer hem met de saus en de salade.
Notities

Recept door The Philipschef

Deel dit Recept

Geef een reactie