Gemarineerde gamba’s

Gamba’s op de barbecue zijn altijd een feest. Met een simpele zelfgemaakte marinade geef je ze meteen dat beetje extra pit.

Gemarineerde gamba's
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Gemarineerde gamba's
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd Passieve Tijd
2porties 10minuten 5minuten 1uur
Porties Prep Tijd
2porties 10minuten
Kook Tijd Passieve Tijd
5minuten 1uur
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Meng 2 el verse lookpasta met 2 kl chilipuree.
  2. Kan uiteraard ook vers gehakte chili en geperste look zijn.
  3. Meng met het sap van één limoen en 5 el olijfolie.
  4. Doe er de gepelde gamba’s in en laat een uurtje marineren.
  5. Haal de gamba’s uit de marinade, doe er peper over en grof zeezout
  6. Bak op een hele hete barbecue
  7. Serveren met een partje limoen of citroen bij en fijngehakte koriander
Notities
Deel dit Recept

Geef een reactie