Gemarineerde spareribs met een griekse salade

Het sappige zoete vermengd met het pittige van de salade

Gemarineerde spareribs met een griekse salade
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Gemarineerde spareribs met een griekse salade
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
2porties 15minuten 60minuten
Porties Prep Tijd
2porties 15minuten
Kook Tijd
60minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Meng alle ingrediënten voor de marinade in een grote kom: 1 ui, 3 teentjes knoflook, 1 kl sambal oelek, 5 el suiker, 5 el honing, 5 el wittewijnazijn, 5 el tomatenketchup, 1 kl currypoeder, 2 kl paprikapoeder, 3 el lichte sojasaus en peper en zout.
  2. Doe de ribbetjes in afsluitbare plastic zakjes en schenk er wat marinade bij. Hou een restje marinade opzij. Laat de zakjes met vlees een nacht marineren in de koelkast.
  3. Doe een bodempje water onderin de pan van je airfryer.
  4. Verwarm voor op 160 graden.
  5. Leg aluminiumfolie over je ribben en laat ze 45 min erin ( halverwege eens draaien).
  6. Doe het water uit je pan en haal de folie van de ribben.
  7. Geef de ribben nog een extra laagje marinade ( restje dat opzij stond) en zet ze 10 minuten op 180 graden in de af.
  8. Ondertussen maak je de salade klaar
  9. kerstomaten snij je half.
  10. Komkommer in blokjes alsook de fetakaas.
  11. De rode ui in fijne ringen
  12. Mix de ingrediënten voor de marinade van de salade en besprenkel het erover
  13. Smakelijk
Deel dit Recept

Geef een reactie