Gepofte aardappelen-farci in de airfryer

Gepofte aardappelen-farci in de airfryer, een heerlijk gevulde aardappel met lauwwarme vulling!

Gepofte aardappelen-farci in de airfryer
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Gepofte aardappelen-farci in de airfryer
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
2porties 10minuten 25minuten
Porties Prep Tijd
2porties 10minuten
Kook Tijd
25minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. was de aardappels met schil en dep ze goed droog
  2. plaats ze onderaan in het mandje van de airfryer
  3. laat 25 min op 170° garen ( dan zijn ze beetgaar)
  4. halveer de aardappels en laat even afkoelen
  5. haal voorzichtig met een keukenmesje het midden eruit en doe in een kom
  6. doe bij de lauwwarme aardappel prak, ui, sjalot, look en bieslook fijngesnipperd
  7. kruiden met peper en zout
  8. doe een lepel mayonaise bij en maak fijn met een vork
  9. doe er de zalm in fijne reepjes bij en voeg onder het mengsel
  10. doe het mengsel in de uitgeholde aardappel
  11. serveren!
Deel dit Recept

Geef een reactie