Gepofte aardappelen

Simpel , snel en lekker!!

Gepofte aardappelen
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Gepofte aardappelen
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
6porties 15minuten 25minuten
Porties Prep Tijd
6porties 15minuten
Kook Tijd
25minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Verwarm de Airfryer voor op 200 °C.
  2. Maak de buitenkant van de ongeschilde aardappelen goed schoon en droog ze met keukenpapier.
  3. Doe de aardappelen in de mand van de Airfryer.
  4. Schuif de mand in de Airfryer en stel de timer in op 25 minuten.
  5. Snipper in de tussentijd de ui.
  6. Snijd de salami en rode paprika in hapklare stukjes.
  7. Kook de doperwten in enkele minuten gaar. Spoel af met koud water, laat uitlekken en zet weg.
  8. Als u het signaal van de timer hoort en de aardappelen gaar zijn, zet u ze weg tot ze voldoende zijn afgekoeld om vast te pakken.
  9. Snijd de bovenkant van elke aardappel en schep de kruimige binnenkant voorzichtig in een kom.
  10. Meng de zure room met een vork door het aardappelkruim.
  11. Voeg de salami, paprika, doperwten en verse kruiden (indien van toepassing) toe.
  12. Breng op smaak met peper en zout. Vul de gepofte aardappelen met het mengsel en serveer direct.
Notities

Dit recept werd ons gedeeld door https://www.facebook.com/ThePhilipsChef/?fref=ts

Deel dit Recept

Geef een reactie