Geroosterde appel met knolselder, pastinaak en pompoen

Knolselder is één favoriete wintergroente, Heerlijk winters (én nog gezond ook) ! Met andere groenten en aardappel in dit gerecht een puur en gezonde lunch of middagmaal, eet er een lekker stukje vis, gevogelte of vlees bij, als je het wilt comforten!

Geroosterde appel met knolselder, pastinaak en pompoen
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Geroosterde appel met knolselder, pastinaak en pompoen
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4pers 15min 40min oven
Porties Prep Tijd
4pers 15min
Kook Tijd
40min oven
Ingrediënten
Porties: pers
Ingrediënten
Porties: pers
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Bedek een grote bakplaat met bakpapier.
  2. Schil de knolselder, de pastinaak en de pompoen, snij ze in stukken. Snij de aardappelen ongeschild in kwarten. Leg de groenten op de bakplaat, besprenkel met olijfolie en meng goed zodat alle stukken met een laagje olie bedekt zijn. Rooster ze 20 minuten.
  3. Spoel en halveer de appelen, verwijder het klokhuis en snij het vruchtvlees in part jes. Leg ze bij de groenten op de bakplaat en zet nog 20 minuten in de oven, of tot ze goudgeel en zacht zijn.
  4. Meng in een kom de rozemarijn en het zeezout, en de verwarmde kippefond, gebruik je vingers om deze smaakmakers goed door elkaar te kneden. Bestrooi de geroosterde groenten met het rozemarijnzout en meng goed.
Notities

reept libellelekker

Deel dit Recept

Geef een reactie