Gevulde paprika met witloof

Lekkere groentjes in een paprika vergezeld van witloof en pijnboompitten 

Gevulde paprika met witloof
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Gevulde paprika met witloof
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4porties 20minuten 30minuten
Porties Prep Tijd
4porties 20minuten
Kook Tijd
30minuten
Instructies
  1. Sjalot met pijpajuin stoven in olijfolie, bijvoegen stukjes wortel en daarna paprika en courgette, peper, zout, rozemarijn, marjolein en paprikapoeder.
  2. Witloof stoven in olijfolie, peper en zout erbij voegen.
  3. Hoedje van paprika snijden, zaadjes en witte nerven verwijderen, opvullen met de groentjes en 30min in voorverwarmde oven op 180°.
  4. Slaatje
  5. Tomaten en avocado in blokjes snijden
  6. Vinaigrette
  7. fijngesneden sjalot, 3 eetlepels olijfolie en 1 eetlepel witte balsamico, zout en slakruiden.
  8. Vinaigrette
  9. fijngesneden sjalot, 3 eetlepels olijfolie en 1 eetlepel witte balsamico, zout en slakruiden.
  10. Pijnboompitten 20min roosteren in voorverwarmde oven van 180°, hiermee gerechtje afwerken.
Notities

Bron : Bea Machiels

Deel dit Recept

Geef een reactie