Gevulde paprika’s met couscous

Je zou er nog een groene salade bij kunnen maken. Het is maar net hoe groot je eetlust is.

Gevulde paprika's met couscous
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Gevulde paprika's met couscous
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
2porties 15minuten 20minuten
Porties Prep Tijd
2porties 15minuten
Kook Tijd
20minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Doe de couscous in een pan met de rozijnen en het halve bouillon blokje. Giet er kokend water (check de verpakking voor de juiste hoeveelheid) over en zet de couscous even weg.
  3. Verhit wat olie in een koekenpan. Fruit de ui aan. Voeg de champignons toe. Als de champignons mooi bruin zijn, voeg dan de spinazie toe. Bak de spinazie 1 minuut mee.
  4. Roer nu het champignonmengsel door de couscous heen. Zorg dat alles goed gemengd is. Verkruimel nu de feta en roer dit er goed doorheen.
  5. Snijd de kapjes van de paprika’s af. Verwijder de zaadlijsten uit de paprika’s.
  6. Schep het couscous mengsel in de paprika’s. Zet de paprika’s op een bakplaat voor 20 minuten in de voorverwarmde oven.
Deel dit Recept

Geef een reactie