Gezond smoske met broccolibrood en tonijnsalade

Gezond smoske met broccolibrood en tonijnsalade, dit kan je dus naar believen beleggen met vlees, of vis of kaas

Gezond smoske met broccolibrood en tonijnsalade
Stemmen: 2
Score: 4.5
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Gezond smoske met broccolibrood en tonijnsalade
Stemmen: 2
Score: 4.5
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4porties 20minuten 30minuten
Porties Prep Tijd
4porties 20minuten
Kook Tijd
30minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Maak het broccolibrood:
  2. Snijd de broccoli en de steel in stukjes.
  3. Doe de stukjes in de blender en mix fijn tot je ‘broccolirijst’ hebt.
  4. Voeg hier het amandelmeel, de eieren, de Provençaalse kruiden, peper en zout aan toe.
  5. Neem een met bakpapier beklede ovenschaal en schep het beslag er in.
  6. Verdeel gelijkmatig.
  7. Bak het broccolibrood een half uurtje in een voorverwarmde oven van 180 graden.
  8. Maak de tonijnsalade:
  9. Prak de tonijn fijn met een vork. Meng er de Griekse yoghurt en de paprikablokjes onder.
  10. Serveren:
  11. Snijd het broccolibrood in stukjes en beleg met een blaadje sla, plakjes tomaat, de tonijnsalade en enkele preischeutjes.
  12. Dit is een glutenvrij recept
Notities

Recept door gezonde voeding Njam

Deel dit Recept

6 reacties

  1. Geziens mijn dochters allergieën vraag ik mij af waardoor ik het amandelmeel kan vervangen?
    Is speltbloem een optie?

    1. Author

      Wanneer het om een noten allergie gaat kan je deze inderdaad vervangen door spelt of volkorenbloem. Wanneer er ook een glutenallergie bij komt kijken zijn laatste 2 geen optie en kan je beter gan voor havermeel.
      Mvg

Geef een reactie