Granola

Er zijn vele recepten en manieren om granola te maken. Deze is mijn favoriet , zo lekker als topping op griekse yoghurt of gewoon als tussendoortje uit de hand.

Granola
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Granola
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
1kg 15 minuten 75minuten
Porties Prep Tijd
1kg 15 minuten
Kook Tijd
75minuten
Ingrediënten
Porties: kg
Ingrediënten
Porties: kg
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 250 graden.
  2. Mix de havermout , amandelschilfers , cashewnoten, kokosnoot schilfers , gedroogde stukjes abrikoos , de zaden en kruiden in een grote kom.
  3. Verwarm de kokoscreme en honing samen op een klein vuur. Als de kokoscreme aan het smelten is voeg je er ook het vanille extract en het zout erbij en mix alles goed onder elkaar.
  4. Giet het nat mengsel bij het droge mengsel en mix alles onder elkaar met een lepel zodat alle droge ingrediënten goed bedekt zijn met het natte mengsel.
  5. Bekleed een bakplaat met 2 vellen bakpapier. Verspreid je granola mengsel evenredig over de bakplaat en schuif in de oven voor zo'n 75 minuten. Roer elke 15 minuten het mengsel door elkaar.
  6. De granola komt krokant door het afkoelen. Je kan hem bewaren voor 2 weken in een afgesloten pot.
Deel dit Recept

Geef een reactie