Hartige bloemkool-taart met tuinkruiden
Porties Prep Tijd
4porties 10minuten
Kook Tijd
15minuten
Porties Prep Tijd
4porties 10minuten
Kook Tijd
15minuten
Ingrediënten
Instructies
  1. Maak de bloemkool schoon, en leg de roosjes in kokend water met peper en zout, tot ze beetgaar is ( ong 15 min)
  2. en breng aan de kook, afgieten
  3. kluts de eieren met peper en zout en alle fijngesnipperde tuinkruiden, goed roeren
  4. doe de bloemkoolroosjes in een ovenschaal, of schaal voor de airfryer, en giet er het eimengsel overheen, en de fijngesnipperde sjalot en doe de kaas in stukjes erin, Zet in oven op 180° gedurende 20 min, en in de airfryer in het mandje op 190° gedurende 12 min, Als je vindt dat het nog te lopend is nog paar min bij laten garen, We serveren dit met een frisse sla ! Smakelijk