Hartige broccolitaart met mozzarella

“Dit gerechtje is in een handomdraai klaar. 

Hartige broccolitaart met mozzarella
Stemmen: 7
Score: 2.86
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Hartige broccolitaart met mozzarella
Stemmen: 7
Score: 2.86
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
2porties 15minuten 25minuten
Porties Prep Tijd
2porties 15minuten
Kook Tijd
25minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Mix de eieren met het basilicum tot het eimengsel groen kleurt. Kruid met peper en zout. Bak de broccoliroosjes in 3 à 4 minuten beetgaar (of zachter, zoals je wenst) in wat olijfolie met een scheutje water.
  2. Giet het eimengsel in een vuurvaste schaal en leg er de broccoliroosjes in. Snijd de mozzarella in plakjes en schik ze tussen de broccoli.
  3. Zet de taart een 20-tal minuten in de oven op 180 °C.
Deel dit Recept

Geef een reactie