Havermout pannenkoeken

Heerlijk zoet vullend ontbijt , na dit kan je er wel een paar uurtjes tegen!

Havermout pannenkoeken
Stemmen: 1
Score: 4
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Havermout pannenkoeken
Stemmen: 1
Score: 4
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4pers 15min 3min
Porties Prep Tijd
4pers 15min
Kook Tijd
3min
Ingrediënten
Porties: pers
Ingrediënten
Porties: pers
Instructies
  1. Mix de havermout tot meel. Meng met de bloem, melk, eieren, honing, zout en kaneel. Laat het beslag een kwartiertje rusten.
  2. Bak 16 dikke pannenkoeken van het beslag in een pan met boter of olie. Je kunt ze warm houden in de oven, voorverwarmd op 75°C.
  3. Rooster de noten zonder vetstof in een pan met antiaanbaklaag. Snij de bananen in plakjes en spoel de frambozen.
  4. Serveer 4 pannenkoekjes per persoon op een stapeltje, en werk af met plakjes banaan, frambozen en geroosterde nootjes. Giet er naar smaak ahornsiroop over.
Notities

bron elle

Deel dit Recept

Geef een reactie