Homemade churros

Iedereen kent wel de churros vanop de kermis maar we kunnen deze zo gemakkelijk zelf maken en natuurlijk iets gezonder ook. Dit receptje kan zowel in de airfryer als in de oven.

Homemade churros
Stemmen: 1
Score: 3
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Homemade churros
Stemmen: 1
Score: 3
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Prep Tijd Kook Tijd Passieve Tijd
20minuten 6minuten 30min koelkast
Prep Tijd
20minuten
Kook Tijd Passieve Tijd
6minuten 30min koelkast
Ingrediënten
Porties:
Ingrediënten
Porties:
Instructies
  1. Zet een pan op middelhoog vuur en breng hierin het water aan de kook.
  2. Doe de boter, zout en de eerste 30 gram kokosbloesemsuiker in de pan en laat dit opstaan tot de boter is gesmolten en de suiker is opgenomen in het water.
  3. Voeg daarna de amandelbloem toe en roer tot het met het boterwater is vermengd.
  4. Haal de pan van het vuur en laat het mengsel een beetje koelen.
  5. Voeg daarna een voor een de eieren toe. Zorg dat het ei volledig is opgenomen voordat de volgende wordt toegevoegd.
  6. Laat het beslag volledig afkoelen en doe het daarna in een spuitzak.
  7. Bekleed een bakplaat met bakpapier en spuit lange repen.
  8. Zet het daarna een half uurtje in de vriezer zodat de churros wat harder worden. Verwarm de airfryer voor op 200 graden en doe de churrosrepen in de airfryer. Laat de churros in 6 minuten gaar worden in de airfryer.
  9. Als je ze in de oven wilt klaarmaken , verwarm je de oven voor op 200 graden en bak je ze op een bakplaat voor zo'n 20 minuten
  10. Meng de rest van de kokosbloesemsuiker en kaneel in een kommetje en haal de churros daarna door de kaneelsuiker. Smakelijk !
Deel dit Recept

Geef een reactie