Huisgemaakte mayonaise

Veel mensen lijken er een beetje schrik van te hebben, terwijl dit echt zo iets is dat je zelf in 2 minuten kan maken.

Huisgemaakte mayonaise
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Huisgemaakte mayonaise
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Prep Tijd Kook Tijd
5minuten 20minuten
Prep Tijd
5minuten
Kook Tijd
20minuten
Ingrediënten
Porties:
Ingrediënten
Porties:
Instructies
  1. Roer de eigelen, de mosterd en het peper en zout goed los.
  2. Roer er dan het citroensap onder.
  3. Goed kloppen met de garde.dit kan ook let de staafmixer uiteraard!
  4. Voeg dan kleine beetjes olie toe.
  5. Niet te snel en blijf goed kloppen.
  6. De mayonaise zal dan mooi binden.
  7. Je kan dit ook doen met de kloppertjes van je handmixer.
  8. Proef en kruid verder af met peper en zout en eventueel nog wat citroensap.
  9. Voeg allerlei fijngesneden verse kruiden toe voor een kruidenmayonaise.
Deel dit Recept

Geef een reactie