In kruiden gestoofd lamsvlees met bladspinazie en pistachenoten

Deze traag gegaarde lamsstoofschotel in een kruidige mix van kruidnagel, laurier en zoetpittige gember is een ware smaakbeleving.

In kruiden gestoofd lamsvlees met bladspinazie en pistachenoten
Stemmen: 1
Score: 4
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
In kruiden gestoofd lamsvlees met bladspinazie en pistachenoten
Stemmen: 1
Score: 4
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4porties 20minuten 100minuten
Porties Prep Tijd
4porties 20minuten
Kook Tijd
100minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Bak het lamsvlees, knoflook en de ui bruin in olijfolie.
  2. Voeg de Kaneelstokjes, Kruidnagels en Laurier toe en bak ongeveer 30 seconden, blijf roeren.
  3. Voeg Gember, Komijn, koriander en Cayennepeper toe en laat alles ongeveer een minuut bakken, blijf roeren.
  4. Voeg de gehakte tomaten, yoghurt en water toe.
  5. Roer en laat het lamsvlees afgedekt ongeveer 1,5 uur stoven of tot het vlees mals aanvoelt (voeg meer water toe indien nodig).
  6. Voeg de spinazie toe en roer voorzichtig.
  7. Breng op smaak met zout en bestrooi met de pistachenoten.
Notities
Deel dit Recept

Geef een reactie