Ingemaakte komkommers

Komkommers inmaken doe je namelijk aan het einde van de zomer en niet midden in de herfst. Maar door die belachelijk lange nazomer, zijn er nog steeds komkommers te vinden in de tuin. Dus hier 3 varianten om deze lekker tot volgend jaar te bewaren

Ingemaakte komkommers
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Ingemaakte komkommers
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
3potten 20minuten 10minuten
Porties Prep Tijd
3potten 20minuten
Kook Tijd
10minuten
Ingrediënten
Porties: potten
Ingrediënten
Porties: potten
Instructies
  1. Breng de azijn met het water en de suiker aan de kook.
  2. Was de komkommers en snij ze in dunne plakjes. Verdeel ze over 3 schone gesteriliseerde potten.
  3. Was de rode peper en snij deze in ringen en stop ze in één van de 3 potten.
  4. Stop de takjes dille in een andere pot. De derde pot laat je naturel.
  5. Verdeel de vloeistof over de 3 potten. Draai het deksel erop en zet ze op de kop.
  6. Laat de ingemaakte komkommer iets afkoelen en zet het dan in de koelkast.
  7. Je kunt de ingemaakte komkommer wel een aantal weken bewaren in de koelkast, mits je schone potten hebt gebruikt.
Notities
Deel dit Recept

Geef een reactie