Ingemaakte radijsjes

Alleen al de mooie rode kleur in een pot maakt dit de moeite waard

Ingemaakte radijsjes
Stemmen: 1
Score: 2
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Ingemaakte radijsjes
Stemmen: 1
Score: 2
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
1pot 10minuten 5minuten
Porties Prep Tijd
1pot 10minuten
Kook Tijd
5minuten
Ingrediënten
Porties: pot
Ingrediënten
Porties: pot
Instructies
  1. Was de radijsjes en snijd ze in hele dunne plakjes. Pel de knoflook en doe samen met de radijsjes in een gesteriliseerde weck- of jampot.
  2. Verwarm de overige ingrediënten in een pannetje. Zorg ervoor dat de honing en het zout zijn opgelost maar breng niet aan de kook.
  3. Giet het vocht bij de radijsjes en sluit het potje af met een deksel. Laat de ingemaakte radijsjes volledig afkoelen en zet in de koelkast. Na 24 uur kan je de radijsjes gebruiken.
Notities

Recept door I'ts a food life  http://www.itsafoodlife.nl

Deel dit Recept

Geef een reactie