Kaassalade met witloof en granaatappel

Een mega lekkere snel klaar lunch!

Kaassalade met witloof en granaatappel
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Kaassalade met witloof en granaatappel
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4pers 10min 3min roosteren
Porties Prep Tijd
4pers 10min
Kook Tijd
3min roosteren
Ingrediënten
Porties: pers
Ingrediënten
Porties: pers
Instructies
  1. Rooster de hazelnoten in een pan zonder vetstof.
  2. Halveer de granaatappel en haal de pitjes eruit. Spoel de rucola en zwier droog. Spoel het witloof, en trek de blaadjes los. Schil de peren en snij ze in fijne partjes.
  3. Meng de rucola met het witloof, de plakjes peer en de granaatappelpitten.
  4. Klop de bouillon met de azijn, olie, mosterd, honing, peper en zout tot een gladde dressing.
  5. Verkruimel de kaas en bestrooi er de salade mee. Werk af met de hazelnoten en serveer met de dressing
Notities

bron libelle

Deel dit Recept

Geef een reactie