Kaassaus met cashewnoten

Deze saus is ideaal wanneer je soja-allergie hebt!

Kaassaus met cashewnoten
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Kaassaus met cashewnoten
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Prep Tijd Kook Tijd Passieve Tijd
15minuten 5minuten 24uur
Prep Tijd
15minuten
Kook Tijd Passieve Tijd
5minuten 24uur
Ingrediënten
Porties:
Ingrediënten
Porties:
Instructies
  1. Fruit in een pannetje de ui en de knoflook.
  2. Giet de cashewnoten af en spoel ze even.
  3. Doe de cashewnoten samen met het water in een blender.
  4. Als alle noten fijngemalen zijn en je een vloeistof krijgt, voeg je alle overige ingrediënten toe; ook de ui en knoflook.
  5. Blend nog een paar minuten zodat je een gladde massa krijgt. Proef en kruid eventueel nog bij naar smaak
Notities

Tip: Heb je liever een dikkere saus, neem dan minder water. Begin bijvoorbeeld met 100 ml water en voeg extra water toe tot je de gewenste dikte hebt.Kook of stoom enkele verse groenten, kook wat pasta (mijn voorkeur is speltpasta) en schep die door de opgewarmde saus.

Deel dit Recept

Geef een reactie