Kabeljauw in een kokoskorstje op een bedje van spinazie
Porties Prep Tijd
4porties 15minuten
Kook Tijd
15minuten
Porties Prep Tijd
4porties 15minuten
Kook Tijd
15minuten
Ingrediƫnten
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Dep de visfilets droog en kruid ze met peper en zout. Haal de vis eerst door de bloem, dan door het losgeklopte ei en ten slotte door de geraspte kokos.
  3. Leg op de bakplaat met bakpapier en zet in de oven voor zo’n 15 minuten.
  4. Spoel en droog ondertussen de spinazie en stoof deze aan in de pan met wat olijfolie , peper , zout en nootmuskaat.
  5. Rooster de pijnboompitten goudbruin , meng deze onder de gestoofde spinazie
  6. Maak een bedje van spinzaie en schik daarop je kabeljauw. Lekker met pastinaakfrietjes erbij.