Kersencafloutis

Een heerlijke taart die smelt in je mond.

Kersencafloutis
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Kersencafloutis
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4porties 15minuten 25minuten
Porties Prep Tijd
4porties 15minuten
Kook Tijd
25minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Ontpit de kersen en meng ze in een kom met de wodka of creme de cassis.
  2. Verwarm de Airfryer voor op 175 °C
  3. Roer in een andere kom de bloem met de suiker, een snufje zout, het ei en de zure room tot een glad en dik beslag.
  4. Voeg eventueel een scheutje water toe.
  5. Vet de taartvorm in en schep het beslag erin.
  6. Verdeel de kersen erover en leg de rest van de boter er in kleine klontjes op.
  7. Zet de vorm in het mandje en schuif dit in de airfryer.
  8. Stel de tijd in op 25 minuten.
  9. Bak de clafoutis goudbruin en gaar.
  10. Bestuif de clafoutis direct na het bakken dik met poedersuiker. Serveer de clafoutis lauwwarm in punten.
Notities

Recept door Martin Senders ( The Philips Chef )

Deel dit Recept

Geef een reactie