Knapperige loempia’s

We brengen Vietnam naar de woonkamer met dit recept en de airfryer!

 

Knapperige loempia's
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Knapperige loempia's
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4porties 20minuten 5minuten
Porties Prep Tijd
4porties 20minuten
Kook Tijd
5minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Scheur de gekookte kipfilet in stukjes.
  2. Snijd bleekselderij, wortels en champignons in lange, dunne reepjes.
  3. Doe de stukjes kip in een kom en voeg bleekselderij, wortel en champignons toe.
  4. Voeg gember, suiker en kippenbouillonpoeder toe en meng.
  5. Dit wordt de vulling van de loempia’s.
  6. Klop het ei los en voeg de arrownoot toe, zodat er een dikke pasta ontstaat. Zet weg.
  7. Doe wat vulling op elk loempia vel en rol op. Plak de uiteinden vast met het eimengsel. Bestrijk voor een knapperig resultaat de loempia’s licht met olie.
  8. Verwarm de Airfryer voor op 200 °C.
  9. Doe de loempia’s in de mand van de Airfryer en schuif de mand in de Airfryer.
  10. Stel de timer in op 4 minuten.
  11. Serveer met zoete chilisaus.
Notities

Dit recept werd ons gedeeld door https://www.facebook.com/ThePhilipsChef/?fref=ts

Deel dit Recept

Geef een reactie