Knapperige Sardines met Citroen & Munt

Een heerlijk snel-klaar hapje om je vingers bij af te likken!

Knapperige Sardines met Citroen & Munt
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Knapperige Sardines met Citroen & Munt
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4pers 10minuten 5minuten
Porties Prep Tijd
4pers 10minuten
Kook Tijd
5minuten
Ingrediënten
Porties: pers
Ingrediënten
Porties: pers
Instructies
  1. Leg de sardines, citroenschil, olijfolie, knoflook, munt, zout en peper in een kom en gooi ze aan de jas. Zet sardines opzij om 30 minuten te marineren. Stof de sardines in de bloem.
  2. Verhit een grote non-stick frituurpan over hoge hitte, voeg 1 cm extra olie toe en kook de sardines 1 keer per kant of tot gouden en knapperige sardines. Serveer met de citroenpartjes.
Notities

bron donna hay

Deel dit Recept

Geef een reactie