Kokkels met Groentjes

Wij trokken metPascale Naessens  naar de ongerepte kust van Zeeland, waar ze dit gerechtje uit haar boek met een Feeling-sausje overgoot.

Kokkels met Groentjes
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Kokkels met Groentjes
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
2pers 10minuten 10minuten
Porties Prep Tijd
2pers 10minuten
Kook Tijd
10minuten
Ingrediënten
Porties: pers
Ingrediënten
Porties: pers
Instructies
  1. Spoel de kokkels een aantal keer in koud water. Snij de prei in ringen en stoof hem samen met de peultjes in een flinke scheut geroosterde sesamolie. Snipper de knoflook, rasp de gember en voeg toe. Giet het citroensap erbij. Laat even stoven en roer regelmatig. Als de prei gaar is, giet dan de wijn en de sojasaus erbij. Leg de kokkels erbovenop en doe het deksel op de pan. Laat zachtjes garen tot alle schelpen open zijn. Hak intussen de lente-uitjes en de koriander fijn. Haal de pot van het vuur en meng er de lente-ui en koriander onder. Schep in borden en werk eventueel af met geroosterde sesamzaadjes.
Notities

bron feeling

 

Deel dit Recept

Geef een reactie