Kokos & amandelcake

Nootachtig met een vleugje zoetheid

Kokos & amandelcake
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Kokos & amandelcake
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
8porties 20minuten 40minuten
Porties Prep Tijd
8porties 20minuten
Kook Tijd
40minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Warm de oven voor op 180 graden
  2. Voeg de kokosolie en kokosbloesemsuiker samen en klop op tot het licht en luchtig is. Doe er dan 1 ei per keer bij en mix tot alles opgenomen is.
  3. Doe het vanille extract bij het suikermengsel ende amandelmelk , mix en doe dan het amandelmeel en kokosmeel erbij en mix alles tot een homogeen mengsel.
  4. Doe het mengsel in een ronde springvorm bkleed met bakpapier op de bodem. Besprenkel de bovenkant met geraspte kokosnoot.
  5. Bak de cake af voor 40 minuten.
  6. Laat de cake goed afkoelen eer je hem verwijderd uit de bakvorm.
  7. Smakelijk
Deel dit Recept

Geef een reactie