Lamsbout met spruiten

De Airfryer bakt met lucht en heeft daardoor nagenoeg geen smaakoverdracht. In dit recept laat ik je zien hoe je een heerlijke lamsbout bereidt met spruitjes.

Lamsbout met spruiten
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Lamsbout met spruiten
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4porties 20minuten 90minuten
Porties Prep Tijd
4porties 20minuten
Kook Tijd
90minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Neem een mooie lamsbout en rol hier een paar flinke takken rozemarijn en citroentijm in.
  2. Smeer de bout in met de arachideolie.
  3. Verwarm de Airfryer voor op 150 graden en bak de lamsbout 75 minuten.
  4. Maak de spruitjes schoon en meng deze met wat neutrale olie. Na de 75 minuten baktijd van de lamsbout voeg je de spuitjes toe.
  5. Bak de lamsbout, spruitjes samen 15 minuten op 200 graden.
Deel dit Recept

Geef een reactie