Little gem met tuinbonen-muntpuree

Een specialleke onder de puree’s.. ( ééntje zonder aardappels) maar zeker een lekkere!Geen fan van munt? De tuinbonenpuree is ook lekker met basilicum. Zonder de kaas serveren we hier een lekker stukje vis bij!

Little gem met tuinbonen-muntpuree
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Little gem met tuinbonen-muntpuree
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd Passieve Tijd
2pers 15min 5min 4min pureren
Porties Prep Tijd
2pers 15min
Kook Tijd Passieve Tijd
5min 4min pureren
Ingrediënten
Porties: pers
Ingrediënten
Porties: pers
Instructies
  1. Kook de tuinbonen in ca 5 min gaar. Giet ze af en spoel ze onder koud stromend water. Verwijder de bittere buitenste velletjes van de tuinbonen door er zacht in te knijpen (dubbeldoppen). Pureer de boontjes in een keukenmachine of met de staafmixer met knoflook, olijfolie, citroensap en munt tot een grof mengsel. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel de tuinbonenpuree over de blaadjes little gem. Garneer elk blaadje met geschaafde pecorino en enkele druppels olijfolie.
Notities

bron Elle

Deel dit Recept

Geef een reactie