Mango kokos taartje

Hou je van mango? En kokos dan.. Ook favoriet? Dan is dit taartje zeker de moeite waard om uit te proberen.

Mango kokos taartje
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Mango kokos taartje
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Passieve Tijd
8 repen 30minuten 2uur
Porties Prep Tijd
8 repen 30minuten
Passieve Tijd
2uur
Ingrediënten
Porties: repen
Ingrediënten
Porties: repen
Instructies
  1. Let op: voor dit recept is het belangrijk dat je de cashewnoten minstens 2 uur laat weken voordat je begint.
  2. Doe de ingrediënten voor de bodem in de keukenmachine en maal fijn tot een deegachtige substantie.
  3. Bekleed een plat schaaltje/bakblik/bakje (ik heb een plastic bakje van 18x15 gebruikt) met keukenpapier. Kieper het deeg in het bakje en verdeel over de bodem, het mag ongeveer een 0,5-1 cm dik zijn.
  4. Zet in de vriezer.
  5. Voor de cheesecake laag: giet je de geweekte cashewnoten af, doe alle ingrediënten in de keukenmachine en pulseer tot een gladde substantie.
  6. Proef of de smaak goed is. Wil je het iets zoeter? Voeg wat honing toe.
  7. Haal de bodem uit de koelkast en verdeel de cheesecake laag over de bodem.
  8. Zet in de vriezer.
  9. Schil de mango en hak het vruchtvlees in blokjes. Doe de mango samen met de chiazaadjes in een keukenmachine of blender.
  10. Blend tot een sappig geheel. Pak het taartje uit de koelkast en giet het mango mengsel over de cheesecake.
  11. Verdeel goed zodat alles bedekt is met mango.
  12. Zet het taartje minstens 2 uur in de vriezer en haal het er 20 minuten voor het serveren uit.
  13. Het taartje is 2 maanden houdbaar in de vriezer.
Notities
Deel dit Recept

Geef een reactie