Een lekker en fris dessertje. Proef de zomer in je mond
Porties | Prep Tijd |
6porties | 20minuten |
Porties | Prep Tijd |
6porties | 20minuten |
- 2 Mango rijpe
- 3 passievrucht
- 1/2 limoen
- 250 gr griekse yoghurt
- 2 eieren enkel het eiwit
- 80 gr kokosbloesemsuiker
Ingrediënten
Porties: porties
|
- Snijd de passievruchten doormidden en schraap de pitjes en het sap eruit. Zet dit in een schaaltje weg in de koelkast.
- Rasp de schil van de limoen.
- Schil de mango’s en snijd het vruchtvlees van de pit in blokjes.
- Pureer in de keukenmachine de mango, limoenrasp en de yoghurt tot een mooi glad mengsel.
- Klop vervolgens, in een schone kom, het eiwit stijf en voeg beetje voor beetje de suiker toe.
- Vouw met een spatel het eiwit door het mangoyoghurtmengsel en verdeel de mousse over 6 glazen.
- Zet de glazen weg in de koelkast tot gebruik. Verdeel vlak voor het serveren de passievrucht over de mousse.
- De mousse kan je ook maken met andere tropische vruchten zoals papaja of ananas.