Marokkaanse pompoen en boterbonen

Een heerlijk éénpansgerecht die lekker vult! Kruiden uit het Midden-Oosten maakt van deze Vegetarische Ovenschotel, een smaakbom!  die vol is van groenten en andere vezelrijke ingrediënten. 

Marokkaanse pompoen en boterbonen
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Marokkaanse pompoen en boterbonen
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4porties 10minuten 20minuten
Porties Prep Tijd
4porties 10minuten
Kook Tijd
20minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Giet het kokende water in een vuurvaste kastrol. Roer de bouillonpoeder of pasta, de kurkuma, de koriander en komijn ibij Voeg de Prei en Pastinaak toe en breng aan de kook. Verminder de hitte tot matig, bedek de pan en laat de groenten 5 minuten koken.
  2. Voeg de pompoen, courgettes en rode peper toe aan de pan en breng aan de kook. Roer de abrikozen, boterbonen en chilivlokken in, indien u dat gebruikt, en voeg meer toe aan smaak voor een spicier resultaat. Geur met zout en peper. Verminder de hitte, bedek de pan en laat het 10 minuten sudderen of tot alle groenten gaar zijn.
  3. Ondertussen roostert u de pijnboompitten op een matige hitte, roer voortdurend tot het net begint te bruinen strooi de pijnboompitten op een bord en knip ze grof.
  4. Proef en pas de kruiding aan, indien nodig, doe het dan in diepe kommen. Strooi de gekapte pijnboompitten en peterselie of verse koriander en bedien.
Deel dit Recept

Geef een reactie