Mediteraanse quinoa salade

Een lekker gerecht voor bij de BBQ of als lunch!

Mediteraanse quinoa salade
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Mediteraanse quinoa salade
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
6porties 20minuten 40minuten
Porties Prep Tijd
6porties 20minuten
Kook Tijd
40minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Snijd de kipfilet in kleine reepjes.
  2. Vul een pot met water samen met de bouillon en voeg de reepjes kipfilet en quinoa toe.
  3. Kook alles gedurende een 30 tal minuten.
  4. Giet af in een vergiet en laat afkoelen.
  5. Ontpit ondertussen de olijven, snijd de rode ui fijn en de zongedroogde tomaat in kleine reepjes.
  6. Spoel de kidneybonen af en laat ze goed uitlekken.
  7. Rooster de paprika's in de Airfryer , 5 minuten op 200 graden en ontvel deze.
  8. Indien je de geroosterde paprika's uit een pot gebruikt, spoel ze kort af.
  9. Snijd de paprika's in repen.
  10. Maak de chilipeper schoon en snijd deze samen met de bieslook en dille fijn.
  11. Pers de knoflook uit.
  12. Meng alle ingrediënten in een kom en voeg de kappertjes en ansjovisfilets toe.
  13. Breng de salade op smaak met de rode wijnazijn, olijfolie en peper en zout.
  14. Serveer de salade niet te koud. Eet smakelijk!
Notities

Recept door Martin Senders ( The Philips Chef )

Deel dit Recept

Geef een reactie