tamppot maken met behulp van je Airfryer: het moet niet gekker worden!
Porties | Prep Tijd | Kook Tijd |
4porties | 10minuten | 25minuten |
Porties | Prep Tijd |
4porties | 10minuten |
Kook Tijd |
25minuten |
- 800 gram aardappelen kruimige
- 4 eetlepels olijfolie
- 1 zak rucola
- 100 ml volle room
- 1 rode ui
- 1 teen knoflook geperst
- 300 gram cherrytomaten
- 40 gram pijnboompit
- 50 gram zongedroogde tomaat
- basilicum Verse
- 10 zwarte olijf
- 10 groene olijf
Ingrediënten
Porties: porties
|
- Was de aardappels en leg ze, met schil, in je Airfryer.
- Pof ze gaar op 160 graden in 25 minuten.
- Snijd ondertussen de rode ui in kleine stukjes en de zongedroogde tomaten in reepjes.
- Doe de aardappels in een kom en stamp ze (inclusief schil) tot een puree.
- Voeg dan de olie, rode ui, knoflook en de room toe en stamp goed door.
- Rooster de pijnboompitjes, halveer de cherrytomaten en snijd de olijven in kleine ringetjes.
- Meng samen met de rucola voorzichtig door de stamppot.
- Bestrooi de stamppot met basilicum.
- Eet smakelijk!
Recept door Martin Senders ( The Philips Chef )