Mediteraanse stamppot

tamppot maken met behulp van je Airfryer: het moet niet gekker worden!

Mediteraanse stamppot
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Mediteraanse stamppot
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4porties 10minuten 25minuten
Porties Prep Tijd
4porties 10minuten
Kook Tijd
25minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Was de aardappels en leg ze, met schil, in je Airfryer.
  2. Pof ze gaar op 160 graden in 25 minuten.
  3. Snijd ondertussen de rode ui in kleine stukjes en de zongedroogde tomaten in reepjes.
  4. Doe de aardappels in een kom en stamp ze (inclusief schil) tot een puree.
  5. Voeg dan de olie, rode ui, knoflook en de room toe en stamp goed door.
  6. Rooster de pijnboompitjes, halveer de cherrytomaten en snijd de olijven in kleine ringetjes.
  7. Meng samen met de rucola voorzichtig door de stamppot.
  8. Bestrooi de stamppot met basilicum.
  9. Eet smakelijk!
Notities

Recept door Martin Senders ( The Philips Chef )

Deel dit Recept

Geef een reactie