Met puree gevulde paprika’s
Porties Prep Tijd
4porties 15minuten
Kook Tijd
10minuten
Porties Prep Tijd
4porties 15minuten
Kook Tijd
10minuten
Instructies
  1. Paprika’s doorsnijden en de pitjes eruit halen. Kruiden met peper en zout (je kan de paprika’s op de BBQ 15 min grillen, je kan ze ook in de oven op 180° grillen,tot ze zacht zijn, of in de airfryer 180° gedurende 20 min)
  2. maak een smeuige puree en breng op smaak met je plantaardige melk, een eidooier, klontje boter, kruiden met peper, zout en nootmuskaat, als de puree klaar is lenteui in snippertjes aan toevoegen, goed omroeren.
  3. Als de paprikas oke zijn qua garing ( de één heeft ze graag beetgaar, de ander zacht) op een bord leggen en vullen met je puree mengsel, en oversausen met de plantaardig room. Afwerken met gesneden lente-ui, gehakte peperoni en een snuifje cayennepeper.
Notities

eigen crea