Mexicaans stoofvlees

Breng Mexico op je bord!!

Mexicaans stoofvlees
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Mexicaans stoofvlees
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
8porties 15minuten 4uur
Porties Prep Tijd
8porties 15minuten
Kook Tijd
4uur
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 140 °C.
  2. Snijd de chorizo in stukjes en bak in de vuurvaste braadpan zonder olie of boter op laag vuur in 6 min. bruin.
  3. Roer regelmatig.
  4. Snijd ondertussen de ui in ringen. Voeg toe aan de chorizo en bak nog 10 min.
  5. Snijd ondertussen de riblappen in stukken van 2 x 2 cm en doe in een kom.
  6. Voeg de Al-Andalus, tabasco, oregano, bloem en het zout toe en schep om.
  7. Voeg toe aan de chorizo, zet het vuur middelhoog en bak 5 min.
  8. Voeg de tomatenblokjes toe, breng aan de kook en zet het vuur uit.
  9. Doe de deksel op de pan en zet in het midden van de oven. Laat ca. 4 uur stoven.
  10. Neem de pan uit de oven en trek met 2 vorken het vlees uit elkaar tot draadjes.
  11. Laat de bonen uitlekken en voeg toe aan het vlees.
  12. Warm op laag vuur nog 10 min. door.
Deel dit Recept

Geef een reactie