Mosselen ‘Duchesse Anne’

De boog kan niet steeds gespannen staan, dus gaan we eens voor de full option-dish!

Mosselen 'Duchesse Anne'
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Mosselen 'Duchesse Anne'
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4pers 15minuten 25minuten
Porties Prep Tijd
4pers 15minuten
Kook Tijd
25minuten
Ingrediënten
Porties: pers
Ingrediënten
Porties: pers
Instructies
  1. Begin met het maken van de kruidenboter. Meng de gesnipperde ui, peterselie, bieslook en cognac met 500 gr boter. Kruid af met peper en zout en laat het geheel in een vlootje of folie opstijven in de koelkast. Dan kan je beginnen met de mosselen rustig te laten garen in witte wijn. Bak de grof gesneden ui in boter en doe er 2 eetlepels van de zelfgemaakte kruidenboter bij. Blus met veel room en bind de saus met de mosterd. Als de mosselen helemaal gaar zijn, overgiet je ze met de saus. en we serveren er filterdunne frietjes bij!
Notities

bron feeling

Deel dit Recept

Geef een reactie