Mosselen met pastis en venkel

Mosselen met pastis en venkel, Een overvloed aan venkelknollen in de tuin en een mosselseizoen dat op volle toeren draait. Hoog tijd dus voor een zomers potje mosselen met pastis en venkel.

Mosselen met pastis en venkel
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Mosselen met pastis en venkel
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
2porties 10minuten 8minuten
Porties Prep Tijd
2porties 10minuten
Kook Tijd
8minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Maak de mosselen schoon.
  2. Was en snijd de venkel in dunne plakjes.
  3. Bewaar het loof en eventueel de bloempjes van de venkel voor de afwerking.
  4. Stoof de venkel en de look even aan en blus met de pastis.
  5. Laat eventjes koken en voeg de venkelzaadjes en wat peper toe.
  6. Schep er de mosselen bij en laat een achttal minuten garen. Schud nu en dan op.
  7. Voeg de room toe en laat nog één minuutje pruttelen.
  8. Werk af met wat venkelloof en bloempjes.
  9. Dit kan je ook in een pan of kookpot op de BBQ laten garen!
Notities

bron Thomas v filetpur

Deel dit Recept

Geef een reactie